...vanhalla hyväksi koetulla mallilla. Tämä on kyllä jo itsensä toistoa, mutta kun tämä malli vaan on niin kätevä ja helppo tehdä. Pussukan materiaalina käytin taas vanhaa tapettia ( kiitos vaan BM ) ja koristeena aiemmassa postauksessani ollutta kukkaa. Tuo kullanvärinen kuvio oli tapetissa valmiina, asettelin tapetin vaan siihen asentoon, että tulee näkyviin. Nämä pussukat tein väritykseltään yhteensopiviksi edellisen postaukseni korttien kanssa.

Tässäkin pussi tapettia.Hieman aneemisen näköiset koristelut, pojalle kun on vaikeampi keksiä koristeita, ettei tule liian hempeä. Nimi tehty softis-kirjaimilla. Langat ovat karheaa pellavalankaa, pussin sulkemiseen käytin hamppu nyöriä.

Lahjan ei tarvitse olla mitään arvokasta ja ihmeellistä, muistaminenhan se tärkeintä on. Ja mikä mukavinta, hoitotypsyni pyysi ohjeen tuohon pussiin=).  Siinä sitten yöllä hänen vierellään valvoessani piirtelin ruutupaperille kuvia paperin taittelusta ja kirjoittelin viereen ohjeita=). Seuraavana iltana mennessäni töihin siellä oli iloinen tyttö vastassa joka näytti ylpeänä ruutu paperista tekemäänsä pussia=). 

Se on itseäänkin innostavaa ja palkitsevaa, kun voi siirtää askartelun- ja käsillätekemisen riemun eteenpäin. Tiedä mikä taituri tästäkin pienestä tytöstä vielä kehkeytyy=).