Lahden Isojanossa perjantaina=). Olin tilaavani Lippupalvelusta KONSERTTILIPUT, vaan kuinkas kävikään, löysin itteni kaljafestareilta=D. Siellä lippupalvelun sivuilla ei sanallakaan mainittu, että kyse on tollasesta tilaisuudesta. Homma selvis vasta kun sain liput kotiin...MIKÄ HEMMETIN ISOJANO??? Mut ei siinä mitään, utelias ja sopeutuvainen kun olen, menoks ja matkaan. Ja alkamis kellonajaksi oli laitettu Klo:19...  pasan marjat silloin pääsi vasta kaljaajuomaan sisätiloihin, olis kai se ollu ihan mukavaa jos olis ollu isompi porukka mukana ja ei olis tarvinnu illan päätteeksi ajaa autoa.

Ohjelma alko sitte noin klo: 20-21 aikoihin paikallisella hevirokki bändillä. Pojat soitti ihan hyvin mut ihan liian lujaa eikä ollu oikee mun musiikkia. Tykkäsin ihan hirveesti niiden fledoista oli pitkät mut siistit ja puhtaat. Samaa ei voi sanoo Jone Nikulaisen tukasta. Tässä muutama huono kuva illan tilaisuudesta.

Jone Nikulainen

Lahtelainen Rocking Horse, hevaribändi.

Hurriganes. Olen aina ollu Hurriganes fani, mut nyt täytyy sanoo, että jää Remu jo eläkkeelle. Soittivat vanhoja Hurrien biisejä, mut se oli sellasta älämölöä, piti kuunnella jonkun aikaa ennen kun tajus mikä biisi kyseessä. En tykänny...eikä moni muukaan=(. Voiko tätä sanoo enää Hurriganesiksi jo ei oo muita jälellä kun yks aito ja alkuperäinen???

Ja illan pää esiintyjä...SMOKIE, tulivat lavalle vasta puolenyön aikoihin, mut soittivat sitte kyllä puoltoista tuntia=). "Pojat" yritti saada porukan mukaan, mut jengi ei oikeen syttynny. Soittihan ne...kaikki vanhat tunnetut hitit. Eipä kyllä tämäkään bändi enää ole sama kun silloin 70'. Ainoastaan yks perustajajäsen jäljellä. Tää kokoonpano on soittannu vuodesta 95 lähtien. Jos Hurriganes ei oo enää Hurriganes, niin onko tää Smokie??? Anyway...huusin ääneni käheeksi ihan vaan huutamisen ilosta=D.

Ainoa aito ja alkuperäinen jäsen, Terry Utley.

Oltiin sitten kotona noin klo:3 aikoihin, joka sitte kyllä tuntu seuraavana päivänä. Mitäs tästä sitte jäi käteen. Näin parin päivän pureksimimisen jälkeen tuntuu, että paras oli sittenkin se paikallinen bändi Rocking Horse, vaikka en niitten musasta tykännykkään ja soittivat ihan liian kovaa=).  Ne oli niin frechejä ja soittiva suurella sydämellä. Mihinköhä seuraavaksi...oiskohan se sitte Plasindo Dominco ( vai miten se meni) ?