Nykyisin meillä odotetaa laskuja kieli pitkällä...ei vaineskaan. Vaikkakin niistä saa kyhättyä ( tai ainakin kuorista ) tällaisia.

Valokuva albumi laskujen kuorista=). Nahkainen selkäosa.

Etukansi. Tuo puu kuvio on samettipainatusta, ihana.  Ei kaipaa paljoakaan muita koristuksia lisäksi. Taas pullistelee ikävästi tämä kuva. Todellisuudessa tuo nahkaselän reuna on suorassa.

Kellotaulu. Viisarit liikku joten saa väännettyä oikeaan aikaan.

Kulmakoriste vanhasta kehyksestä, joka sattui sopivasti rikkoutumaan=). Alkuaan kullan värinen, väritetty hiukan kuparin värillä ja päälle mustaa mustetta. Toimii.

Eka varsinainen sivu.

Lähes jokaisen sivun reunassa on tasku...sattuneesta syystä. Jossakin niistä lukee sisällä niin iloisesti "Nordea".

Nämä kaksi sivua harmittaa kamalasti. Poikkeavat täysin muusta väriskaalasta ja ovat häiritseviä kun finni nenässä. Muuten tykkään ideasta.

Tykkäään varsinkin tästä "pyykkinarusta"

Tästä tykkään.

Mokkanahkainen tagi.

Ja vanhan kirjan sivulla päällystetty chipboard tähti.

Oikeanpuoleinen sivu tehty alumiinifoliosta ja alkoholimusteilla. Siis folio on sitä mitä löytyy lähes joka huushollista.

Tykkään jotenkin näistä roseteista ja olisin tunkemassa niitä lähes joka paikkaa.

Pallo hallussa...saaja pelaa futista=). Taskun läpässä tuttu magneetti kiinnitys.

Taskusta löytyy 2 tagia.

 

Saas nähdä miten kauan nuo stanssatut kuvio säilyy ehjänä. olisi varmaan pitänyt vahvistaa embossaus jauheella?!? Hörsyköiden alla 2 tagia.

Sivun reunoja koristaa Rub-On kuviot.

Talvisivu. Tuo talvipuu paperi on sitten kaunista. Tiimarin valikoimista.

Takakansi. Jääpi ihan vaan tollaseksi. laitan kyllä vielä nimilapun sinne alalaitaan, täytyyhän siellä nyt tekijän puumerkki olla=).

Ai niin, tuohon nahkaselustaa sipaisin hiukkasen kultaista mustetta. On nii chic.

Olen tätä kysynyt ennenkin ja kysyn uudelleen. Miten ihmsseeä kuvista saa sellaisia, että reunat ei pullistele. Mulla kun tuppaa korttien ja muiden tekeleiden reunat tulemaan kuperiksi. Mikä neuvoksi?