...lisäilen tänne taas uudet sivut minialbumiin.

Yhdeksäs sivu on läpällinen taskusivu. Alkaa jo ideat loppumaan, kun aina tulee tehtyä samoja juttuja. Tosin seuraava albumi on täysin samanlainen, mutta poikaväreillä, tulee tämän albumin saajan kaksoisveljelle. Ja taas mentiin sivuraiteille että hurahti, eli asiaan. Tässä sivun pohjana DCWV:n Linen Closet paperi.  Kukan keskustana muovinen minikukka strassikeskusta. Taskun läppä kiinnittyy magneetilla.

Kukka lähikuvassa. Tuo kukka on tehty niin, että on leikattu ympyröitä kahvinsuodattimesta ja  hiukka värjätty. Liimattu yhteen, rutistettu ympyrät keskelle, avattu ja thats it...se on siinä. Helppo kun mikä. Muistankohan nyt ihan vääri, että olis olemassa magneetinauhaa??? Tietääkös kukaan? Se olis näissä albumeissa kätevämpää kun noi magneetti palat, niillä kun jää nuo taskut hiukka törröttelemään.

Oho tulipa pieni kuva!!! No kuitenkin...tässä tasku avattuna.

Taskun sisällä kaksi tagia.

ja toiselta puolen

Seuraava sivu on niiiiin tylsä, että siitä ei sen enempää. Tuohon sivuun voisi kyllä lisätä irrotettavan tagin jonka vois laittaa noitten kulmien alle.

Tämän päivän viimeinen sivu tulee tässä. Tässä käytetty taas Tiimarin paperia, tosi kaunisa ja niiin kimaltelevaa.

Sivun tagi

...ja toiselta puolelta. Koristeena kummallakin puolella tavalliset kiiltokuvat.

Vielä olis muutama sivu jäljellä. Neljästä kirjekuoresta tulee peräti 14 sivua, kolmellakin pärjäis ihan hyvin, mutta tykkään ite kun albumista tulee muhkea. Kunhan olen saanut laitettua kuvat tästä albumista, laitan kuvia siitä albumin "pohjan" kokoamis tekniikasta, tai siitä miten minä sen teen. Varmaan on tekniikoita niin paljon kun on tekijöitäkin, mut sehän on vaan hyvä.