...tai siis paikallisesta kierrätyskeskuksestahan nuo löysin. Tavallisesti en löydä kirppiksiltä yhtään mitään, olen useammin ollut kyllä myyvänä osapuolena. Näihin olen kyllä tosi tyytyväinen. Ensin esittelyssä puuvillaiset pikkuliinat, löytänevät paikan makuuhuoneen yöpöydiltä. Siihen tarkoitukseen aivan passelit. Hintaa liinoilla 0,50€/Kpl, ei siis ollenkaan paha.

Olin päättänyt olla ostamatta UUSIA vaatteita ennen kuin olen laihtunut ainakin 5 Kg, VANHOISTA vaatteista ei ollut mitää puhetta =) ( näin sitä ihminen huijaa itseään ). Siispä esittelen löytämäni neuleen. Ihan perus neuletakki, hinta: huimat 2,50€.. Kappahlin malli, liekö käytetty yhtään.  Edessä on kolme nepparia, ne taidan vaihtaa oikeisiin nappeihin napinläpien kera.

Viininpunainen tunikapituinen paita, sitäkin luultavasti hieman "tuunailen" uuteen uskoon. Ainakin helma lyhenee muutaman sentin, ettei ole niin takkimainen. Kangas ihana satiinimainen, kauluksessa pieniä kankaanvärisiä strassikiviä, jos saan ne sovinnolla irti, niin saavat lähteä. Hintaa tällä komeudella 2 €.. Kuvassa vaate ei oikein ole edukseen.

Tästä paidasta en oikein ole varma tuleeko käytettyä. Ehkä edustasta hieman ahdas, mutta jakkumaisesti puettina varmaan ihan jees. Tästä irrotan kauluksen, jätän vain pienen pystykauluksen paikoilleen. Ajattelin laittaa siihen kapean pitsin, mutta katsoo nyt. Hihat lyhenevät tuohon kyynärpään alle ( sanotaanko sitä 3/4 hiha, tai jotain ). Tässäkin kangas satiinimainen. Hintaa oli tällä 1,50€.  Tuossa kuvassa tuo on ihan rääsyn näköinen=).