Mummin-kulta Lyly sai uuden syysnutun vanhasta puuvillaneuleestani=). Ei muuta kun hihat poikki ja jalkojen reijät saksilla lähelle saumaa. Tosi yksinkertainen ja helppo. Tosin sopii ainoastaan taskukokoisille koirille=). Mutta voihan tolla tekniikalla neuloa nutun isommallekkin koiralle.

otin puseron helmaresorista pätkät jotka ompelin jalkojen reikiin ja nutun helmaan. Aika napakka ja joustamaton tuo nuttu kyllä on, kun puuvillaneule ei oikein jousta. Muuten ihan kiva paita tuli, tai oikeammin paidat, hihoja kun on kaksi=). Toiseen ompelin valkoista boa-nauhaa pääntiehen.  Yritän jostain löytää silitettävän strassimerkin "Angel" tai "Princess", jonka sitten silitän toisen puvun selkäpuolelle.

Sitten vaan vinkkejä tännepäin mitä tuosta neuleenraadosta voisi väsätä. Jossain nettikaupassa näin kankaanpurkautumisen esto ainetta. Onko kenelläkään kokemusta siitä? Ja jos jollain olis antaa osoitekkin kyseiseen kauppan, niin olisin kiitollinen. Itse kun en tajunnut ottaa ( taaskaan ) osoitetta ylös.