Viikonlopun 50-vuotis juhlista on toivuttu, ei omien kuitenkaan. Aurinko paistelee tällä hetkellä oikein mukavasti ja houkuttelee ulos pienelle happihyppelylle, taidan kohta mennä. Mutta tärkeemmät ensin, eli tämä postaus.

Meni hiukkasen enemmän aikaa edellisestä albumipostauksesta kun kuvittelin ja suunnittelin. Kuvat on kyllä ollu valmiina mutta, mutta...

Tässä nyt kuitenkin pari seuraavaa sivua.

Eli sivu numero 2. Tässä käytetty paperina DCWV:n Linen Closet bees pohjaista paperia. Tuo boordi on jostain setistaä, en vaan muista mistä. Laitoin noihin kirsikoihin GlossyAccents'ia, ihan lyömätön aine kertakaikkiaan, täytyy taas kerran todeta. Tuo kukka on omaa tuotantoa=).

Sivun tagi. Tässäkin paperina DCWV:n Linen Closet. Pitsi Nauhataivaan valikoimista ( tosin jo loppuun myyty ).

Tagi toiselta puolelta. Tämä paperi tuli jonkun lehden mukana kylkiäisenä. Aivan suloisia hempeän värisiä papereita. Kaikki tarrat on Heartwarming Vintage Stickers'in Best Wishes setistä.

Sivu 3. Paperina käytetty jälleen Tildaa, tosin oli tarkoitus käyttää paperin toista puolta, mutta sivelin liiman vahingossa vikapuolelle ( hah ).  Sattuuhan sitä. sivuun kiinnitin kakkupaperitaskun.

Kakkupaperin käsittelin VersaMark'illa ja päälle Crystal embossauspulveria paaaaljon. Tuli hiukka muovisen näköinen, mutta ainakin kestää. Piti oikein tarkistaa, että onko tuo noin kupruinen oikeesti...eipä ollut. Miten ihmeessä onnistun kuvaamaan aina niin, että kaikki "sattumat" tulee kuvaan mukaan?

Tagit mollemmin puolin kuvattuna.