...lisäillä kuvia minialbumista. Miten kummassa tämä aika menee näin siivillä, ei meinaa perässä pysyä. Tänään meni KOKO päivä ovien asennuksessa. Voihan...per...honen, en paremmin sano. Jos joku on asentannu ovia vanhaan 60-luvun lopun elementtitaloon, niin tietää mitä tarkotan. ARGGHHHH...miten ihmeessä saa karmit kiinni kun ei ole mitään mihin sen ankkuroi??? Vanha betoni lohkeilee, kun siihen yrittää porata reikää ruuville. No laitetaan liimalla=D. Eikös siinä yhdessä mainoksessakin nosteta auto ilmaan pienellä  liimatipalla, niin mik's ei se sitten yhtä ovea pitäis paikoillaan??? Niin siitä minialbumistahan mun piti...

Sivu numero...mikä lie. Tässä kuitenkin kuvaa seuraavasta sivusta. Läpinäkyvässä taskussa kaksi tagia.

Tässä näkyy paremmin tuo tasku. Oliskohan tuo piirtoheitin kalvoa joka on kohokuvioitu.

Olen vallan ihastunut noihin akryyli teekannuriipuksiin/silmukkahelmiin. Lisäkoristeena hopeanvärinen kukkariipus, kuvassa pohjapuoli päällä.

Tagit toiselta puolen. Nuo paperit on suloisen tyttömäisiä ja hempeitä, ja kimaltelee ihanasti, ihan niin kuin pitääkin.

Toiseksi viimeinen sivu. Tästä tein kirjamaisen kolmella sivulla, aukeaa sisälle päin. Hapsunauha Nauhataivaan valikoimista. Sivun valmiiksi  stanssatut paperit Tiimarista. Ensimmäinen sivu on embossattu kimalle jauholla, toiset tavallisia.

Tässä hiukka kuvaa, että juju selviää.

Alimmainen sivun lehti koristeltu pienellä tagilla ja ...mitä nuo nyt on...bradseilla...elikkäs haaraniiteillä=D.

Vihoviimeinen sivu..tää on mun suosikki. Yksinkertainen, mutta tykkään. Paperiboordin alla kaksi piparkakkureunasita tagia.

Huomenna lauantaina yritän lisäillä sitten tänne kuvaa koko komeudesta, eli kirjan kannet. Tuo lupaus pienellä varauksella, miten kerkeän ja jaksan tuon oviruljanssin jälkeen, huomenna on taas pakko jatkaa harjoituksia, eli ovien asennusta. Ei kiva!