Tänään sain yhden minialbumin taas valmiiksi, tätä tein edellisen albumin ohessa, odotellessani sopivaa kansikartonkia pikkumiehen albumiin. Tuli valittua kovin tummat sävyt papereihin, vaikka iloisemman värisiäkin olisi ollut tarjolla. No seuraava on sitten värikkäämpi...kai. Albumin koko on 15 x 14,5 cm.

Etukansi. Tuon kukan keskustaan on lisätty Glossy Accentia, samoin kuin noihin perhosiin sekä  linnun silmään ja nokkaan. Nuo kirjaimet oli alunperin hopeaglitteri tarroja, mutta "väritin" ne mustalla StazOn-musteella, päälle vielä Glossy Accentia. Kukan keskustan filigraanipallohelmi on vanhasta korvakorusta. Alareunassa syvän punainen samettinauha ja ruskea pitsi. Jammy=))).

Ensimmäinen sivu. Koristeena vain 2 isoa tagia, tuo sivun paperi kun on niin kaunista itsessään, ettei kaipaa koristuksia. Olisikohan Tiimarin valikoimista?

Toinen sivu. tähänkään en viitsinyt laittaa mitään koristeita, kun en halunnut peittää noita leppäkerttuja=). Niihin laitoin vain Embossauskynällä täplät ja mustaa jauhetta päälle. Kukkien varret embossattu värittömällä jauheella. Laidassa tasku tagille.

Nää helmet on ihania. Ehkä ketju olisi ollut mukavampi, mutta kun sitä ei nyt sattunut olemaan, niin metalli nyöri sai kelvata.

Tässä sivussa kakkupaperista tehty pieni tasku tagille joka on kaksi osainen.

Sametti kukka.

Neljäs sivu.

Viides sivu. Klipsillä kiinnitetty pieni haitarikortti. Tässäkin sivu jätetty ilman koristeita kun paperi itsessään on kaunis.

Haitarikortti.

Uuuuuh...ruma sivu. Tässä sivussa en tykkää mistään muusta kun tuosta perhos tagista. Se pelastaa koko jutun.

Tässä tykkään ideasta, mutta värit ovat hiukka synkät.

Sivun tagit.

Jahas...ei mitään sanottavaa.

tämän sivun jippona on tuo tasku, joka ei ole varsinaisesti tasku ollenkaan. Läppä aukeaa kokonaan, sisällä on vielä tagi . Läpän alla magneetti joka sulkee sivun.

2 Isoa- ja 2 pienempää tagia taskussa. Pieni perhostagi irroitettava.

Tästä sivust tykkään itse kovasti.

Tää nauha on aivan ihanaa albumeihin, melko kapeaa ja vähän jäykähköä.

Viimeinen sivu. Nauha on upeaa, mutta muuten en tykkää koko sivusta. Nauhan alla on pieni kirjanen, jossa muutama sivu kuville.

Takakansi. Ei kaipaa koristeita.